Новини про зірок
Подобається

Анна Седокова розповіла про своє «багатодітне» щастя

09/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Анна Седокова розповіла про своє «багатодітне» щастя

Днями третій дитині співачки Анни Сєдокової, якій співачка подарувала звукозаписну студію, виповнилося півроку. На честь цього, відома артистка поділилася в своєму Інстаграмі зворушливим фото з малюком і розповіла про те, яким він росте, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту… Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки погляньте на неї

Так, з появою на світ Гектора, Анна Сєдокова стала неймовірно щасливою багатодітною мамою, незважаючи на те, що з батьком дитини, Артемом Комаровим, гармонійні відносини побудувати не вдалося

Анна Сєдокова розлучилася з батьком своєї третьої дитини, так і не озвучивши офіційно його ім’я.

“Нам сьогодні 6 місяців і кожен день я дякую Богові за цей подарунок. За його усмішку, за наші перші ладушки, за перше “Пока”, яке він сьогодні вперше зробив. За те, як він гикає, після того, як я його сильно розсмішу. За те, що не любить лежати на спині і весь час кудись повзе. За “Мама”, сказане один раз і випадково, але скільки ще нас чекає попереду.”


Варто відзначити, що після народження сина Анна Сєдокова не стала довго затримуватися в декреті, і продовжила активно гастролювати. Але, як зізнається зірка, для неї набагато важливішим є материнство, ніж успішна кар’єра. 

“Діти – це найкраще, що було і є у мене в житті! І якщо ви ще думаєте, так чи ні, то повірте мені – однозначно ТАК! Ніякі складності не зрівняються з першими Ладушки)))) Це я вам як неймовірно щаслива людина говорю. “