Новини про зірок
Подобається

Що приваблює Горбунова у жінках? Ведучий дав відверте інтерв’ю

08/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що приваблює Горбунова у жінках? Ведучий дав відверте інтерв’ю

Телеведучий Юрій Горбунов дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про те, що його найбільше приваблює в жінках, передає Корупція.Стар

Популярне: Відмінний смак!!! Ірина Горова вразила шанувальників стильним аксесуаром, тренд сезону

Уже в жовтні на "1 + 1" стартує проект "Модель XL", який доведе, що загальноприйняті стандарти жіночої краси — вже в минулому, а пишнотіла здорова жіноча фігура — це красиво, привабливо і сексуально.

Членами журі проекту "Модель XL" стали ведуча Катя Осадча, дизайнер Андре Тан, хореограф Влад Яма та модель плюс сайз з Латвії Тетяна Мацкевич.

В рамках промо-кампанії проекту в Мережі вийшла серія відеосюжетів, в яких відомі чоловіки розповіли, що їх найбільше приваблює в жінках. Відповіді виявилися несподіваними.

Так, чоловік Каті Осадчої і ведучий шоу "Танці з зірками" Юрій Горбунов вважає, що приваблива жінка — це та, яка в будь-якій ситуації залишається собою.

Найпривабливіша, на мій погляд, жінка, це та, яка завжди залишається собою. Та, яка не намагається бути краще, смішніше, добріше. Вона така, яка вона є. І це приваблює всіх чоловіків. Тому що в цьому є щось справжнє, а справжнє завжди притягує — каже 47-річний телеведучий.