Плітки
Подобається

«Просто у мене….»: Слава Камінська розповіла всю правду про розставання з чоловіком

08/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Просто у мене….»: Слава Камінська розповіла всю правду про розставання з чоловіком

Справа в тому, що артистка зачастила з сумними постами в Інстаграм, а також перестала публікувати фото чоловіка. Через це в мережі почали говорити про те, що Слава і Едгар розлучаються. Тепер нарешті з'явилася офіційна інформація з цього приводу.

Нагадаємо, що недавно співачка з НеАнгелів Слава Камінська заявила про початок сольної кар'єри, випустивши трек "Добре". Через це в мережі з новою силою заговорили про розлучення співачки. Але ось нарешті можна покласти край всім чуткам.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

У програмі "Зірковий шлях", яка виходить по буднях о 09:15 на каналі "Україна" з ведучими Олександром Скічко та Альоною Вінницькою, солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська прокоментувала свої слова про складні стосунки з чоловіком Едгаром.

"Знаєте, всі дівчата іноді можуть посумувати, можуть не посумувати. Але в житті кожної дівчини, жінки була якась ситуація, яка шкрябала зсередини і її потрібно було випустити, виговоритися."

У підсумку ці сумні пости артистки взяли за вісник розлучення. На щастя, це не так. Також раніше проблеми в стосунках прокоментував сам Едгар Камінський. Так, за його словами, на їх відносини зі Славою впливає насичений графік роботи.

"Просто у мене повно роботи, у неї повно роботи. Ми якось менше бачимося і спілкуємося. Звичайно, це впливає на сімейні відносини. Фанати, не переживайте. Все буде добре." — запевнив шанувальників пластичний хірург. Тепер всі чекають радісних новин від пари.