Новини про зірок
Подобається

Пікантне фото! Могилевська роздягнулась для фотосесії у відомому журналі

08/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Пікантне фото! Могилевська роздягнулась для фотосесії у відомому журналі

Зірка здивувала фанатів пікантним знімком, передає Корупція.Стар

Популярне: Відмінний смак!!! Ірина Горова вразила шанувальників стильним аксесуаром, тренд сезону

Нaтaля Мoгилeвскaя дала відверте інтерв'ю і знялась в пікантній фoтoсессії для нoвoгo номeрa жyрнaлa Viva 

Ще рік назад в інтeрв'ю Нaтaля Мoгилeвская сказала: "Я мрію одного разу вийти на перкет і станцювати нашу з Владом знамениту румбу. Я не стільки хочу повернутись в той час, скільки хочу ще раз це повторити. Адже я глибоко і назавжди закохана в приголомшливий латиноамериканський танець. Жарку, пристрасну румбу ».

І ось через 10 років співачка знову вийшла на паркет проекту «Танці з зірками», правда, вже з іншим партнером. В ексклюзивному інтерв'ю Viva! співачка говорила про танці, життєвий досвід, внутрішню свободу і мрії.

Для українських жінок вона стала символом того, що в нашому житті можливо все. Наталя Могилевська не побоялася кинути виклик собі, колегам, глядачам, суспільству …

«Танго з новим партнером Ігорем Кузьменко змінило моє життя ще раз. Адже ніхто не вірив, що у мене вийде. Ще пару місяців тому я важила на 25 кг більше, ноги зовсім не слухали, мені довелося заново вчити бальні кроки. Але я обіцяла, що одного разу поміщуся в одну із суконь з минулих «Танців» і буду танцювати навіть краще, ніж 10 років тому! Свою обіцянку я виконала: яка пішла, така і повернулася! Через 10 років. Я тренуюся по 12 годин на день і обіцяю дивувати в кожному ефірі », — розповіла співачка.

В інтерв'ю Наталя Могилевська розсекретила свої плани на майбутнє. Співачка зізналася, чтоли через 10 років бачить себе в ролі педагога, керівника навчального закладу.

 

Viva! Читайте: Голая правда… Современный мир говорит нам, что самые большие ценности – это деньги и успех. Но если копнуть глубже, выяснится, что все люди, находящиеся у власти, успешные и при деньгах, пошли на это, чтобы чувствовать себя счастливыми и любимыми. И это состояние счастья, это состояние души – самое ценное для всего человечества. Поэтому, если оценивать себя самым ценным на свете даром – любовью, я бесценна тогда, когда люблю, и ничего не стою, когда мое сердце закрыто. #mogilevskaya #m1musicawards #могилевская #вива #viva #язавеласьостановименя #ятанцевала

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)