«Неочікувано, проте стильно»: Злата Огневич здивувала кардинальними змінами

08/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Неочікувано,  проте стильно»: Злата Огневич здивувала кардинальними змінами

Днями Злата Огневич виступила на концерті My Tribute Show: Легенда — Jackson. Спеціально для виступу зі скандальною піснею Dirty Diana вона вибрала не менш провокаційний образ, ніж сам текст цієї пісні. Про це повідомляє прес-служба співачки.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

Наряд Злати не залишив байдужим нікого з глядачів — хтось вважає це відповідним для цієї пісні, а хтось — що занадто відверто. Співачка ж пояснює це тим, що вона буває різною, але у всіх образах — вона справжня.

Глядачі «Жовтневого палацу» були воістину здивовані появою артистки в новому і несподіваному образі. Але саме таким стилем Злата і підкреслила весь протест, про який співається в пісні.

Передплатники співачки в Instagram були здивовані і вибором пісні, і рок-манерою вокалу, який Злата продемонструвала в цій пісні короля поп-музики Майкла Джексона. А також тим, як уміло артистці вдається перевтілюватися — адже зовсім недавно вона співала класику з Андреа Бочеллі на НСК «Олімпійському», після цього дала спеціальний джазовий концерт, а вже на днях показала себе як рок-зірка.