Новини про зірок
Подобається

Назвав винних! Сергій Бабкін емоційно розповів про свій зірваний концерт

08/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Назвав винних! Сергій Бабкін емоційно розповів про свій зірваний концерт

"Ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їх позиція вище, ніж ваша", — вважає артист.У Львові активісти зірвали концерт Сергія Бабкіна, звинувативши його у виступах в Росії, передає Корупція.Стар

Популярне: Відмінний смак!!! Ірина Горова вразила шанувальників стильним аксесуаром, тренд сезону

 Молодики заблокували вхід до зали і не дали пройти глядачам. Артист виступив із заявою на своїй сторінці в Instagram після інциденту, чітко назвавши винних у скасування виступу.

"Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їх позиція вище, ніж ваша. Вони називають себе "Свобода", але самі цією свободи не дають ", – сказав Бабкін.   

 При цьому артист заявив, що є патріотом України.

"Я патріот своєї країни, я люблю свою країну, я намагаюся для своєї країни і своїх людей. Ті, хто знають мене, знають, що я далекий від політики і від війни. Вони знають, що я кажу зі сцени, кажу своїми піснями", — сказав він. До того ж, під час "очної ставки" в присутності журналістів Бабкіна попросили відповісти, чи вважає він за Росію країною-агресором. Однак співак пішов від прямого висловлювання. 

 "Ситуація дуже неоднозначна. І її не можна так просто вирішити", — сказав він, заявивши, що не збирається публічно говорити свою "політичну позицію"