Новини про зірок
Подобається

«Вона була божевільна»: Меладзе розповів чому Лобода покинула «ВіаГру»

07/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона була божевільна»: Меладзе розповів чому Лобода покинула «ВіаГру»

Нове інтерв'ю Костянтина Меладзе в шоу Дмитра Гордона буквально розібрали на цитати: настільки відвертим воно було. Цього разу у всіх наслуху інформація про те, чому співачка LOBODA так мало протрималася в групі «ВІА Гра», хоча була однією з найбільш яскравих учасниць, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї

Розумієте, у «ВІА Грі» була вже своя атмосфера. Світлану я взяв замість Ані, це було схоже на те, що ти в будинок приводиш чужу людину. Світлана чудова, але вона була інша, темпераментна, скажена. І я боявся, що у мене розвалиться група від такої експресії.

Зате після  групи творчість LOBODA стало ще більш затребуваною, за що також можна подякувати групі і Меладзе. Також Гордон процитував композитора про те, що в групі було все, крім жіночого щастя, тому багато дівчат і йшли.

Співачка LOBODA звязала своє життя з Андрієм Царем, від якого народила дочку Евангеліну, пізніше вони розлучилися, зараз у співачки просто фізично немає часу на нові відносини. Але все ж шанувальники не втрачають надію на те, щоб почути гарні новини.