Новини про зірок
Подобається

Шанувальники приголомшені!: Орбакайте розповіла про свою хворобу

07/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шанувальники приголомшені!: Орбакайте розповіла про свою хворобу

Співачка Крістіна Орбакайте поділилася новиною про серйозну хворобу. Артистка вже майже місяць страждає від невідомого вірусу і не може видужати, хвороба серйозно підкосила співачку, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї


За словами виконавиці, причиною для переживань став затяжний кашель і загальна слабкість, такі симптоми проявилися у неї кілька тижнів тому і до сих пір не проходять. Артистка відвідала вже не одного лікаря, але бажаних результатів це не принесло, кашель так само турбує співачку, і слабкість так само дається взнаки.

Відомо, що Орбакайте на найближчий час запланувала гастрольний тур, тому питання самопочуття для неї вкрай важливе. Виконавиця переживає, щоб не довелося переносити і скасовувати концерти, що негативно позначиться на її професійній діяльності, а також на настроях шанувальників.

Орбакайте зізналася, що використовує відразу кілька методів і способів лікування. Артистка користується спреями і льодяниками, а також робить інгаляції, і такі маніпуляції не надовго покращують її стан.