Новини про зірок
Подобається

Розкрила правду! Дана Борисова прокоментувала чутки, щодо переїзду у Таїланд

07/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Розкрила правду! Дана Борисова прокоментувала чутки, щодо переїзду у Таїланд

Популярна телеведуча Дана Борисова вирішила спростувати численні чутки про те, що вона збирається назавжди переїхати до Таїланду. На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість зробила офіційну заяву, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї

Ми вже писали про те, що шанувальники Дани Борисової шоковані її рішенням назавжди переїхати до Таїланду після пройденої реабілітації від наркозалежності, щоб допомагати людям з такою ж проблемою.

Але, як виявилося, ні про яку еміграцію мови і не йшло, адже у Дани Борисової в Москві-дочка Поліна і безліч роботи після вимушеної творчої паузи.

"Вітання. Хотіла б спростувати чутки про те, що планую залишитися в Таїланді назавжди. Разом з кращими російськими фахівцями я дійсно відкриваю центр реабілітації, але в моїх найближчих цілях як і раніше зустрітися з дочкою плюс безліч нових зйомок і проектів".

Варто відзначити, що своїм прикладом Дана Борисова вже встигла надихнути на реабілітацію в Таїланді кумира 90-х Євгена Осика, а також зірка була б рада допомогти балерині Анастасії Волочковій, яка заперечує свій алкоголізм, але, на думку шанувальників, має велику потребу в лікуванні.