Новини про зірок
Подобається

Весілля Шуригіної не пройшло гладко! Чому ридала наречена і кому встиг «всипати» наречений

06/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Весілля Шуригіної не пройшло гладко! Чому ридала наречена і кому встиг «всипати» наречений

Найскандальніша героїня російського ток-шоу "Пусть говорят" Діана Шуригіна за останній рік встигла дуже багато: посадити хлопця в тюрму, засвітитися на телебаченні, стати національним символом усього, що не так із сучасними підлітками, стати мемом, знайти кохання й отримати пропозицію руки і серця, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

А 5 жовтня відбулося і саме весілля 18-річної Шуригіної та її обранця — 29-річного оператора "Первого канала" Андрія Шлягіна.

Одруження Діана, яка вже звикла до популярності, як завжди показала у соціальних мережах, при цьому, не забувши звинуватити Instagram-блогерів у спробі зловити хайп на публікаціях про урочистість.

Весільна сукня Шуригіної від італійського дизайнера Lorenzo Rossi обійшлася у 1300 доларів. Після зворушливого ​​розпису в одному з московських РАГСів пара вирушила з друзями кататися на лімузині. А потім — до узбецького ресторану, де молодята, їхні батьки та інші гості гуляли до ранку.

На банкет зазирнули й зірки шоу-бізнесу. На весіллі виступила популярна у 90-ті група На-На — вельми дивний вибір для дівчинки-підлітка, якої й на світі не було, коли хіти колективу були в ротації.

Судячи зі знімків і відео на сторінці Шуригіної в Instagram, торжество пройшло на ура. Однак, за словами репортерів, все пройшло не так вже й гладко.