Новини про зірок
Подобається

Ведучу з Орла і Решки госпіталізували у лікарню в Катарі

06/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ведучу з Орла і Решки госпіталізували у лікарню в Катарі

Наталі Неведрова обпекла смертельно небезпечна медуза, передает Корупція.Стар

Популярне: З’явилося нове фото Руслани Писанки з шоу «Зважені та щасливі», зміни очевидні

На зйомках телешоу «Орел і Решка. Рай або Пекло »ведуча Наталі Неведрова отримала серйозну травму. Як стало відомо, телеведуча була екстрено госпіталізована в лікарню в Катарі. Неведрова отримала опік ноги, після того як випадково доторкнулася до отруйної медузи.

«Вчора наша знімальна група доїхала до закритого пляжу, де можна було купатися в роздільному купальнику (в Катарі жінкам на громадських пляжах дозволено з'являтися тільки в« закритих »купальних костюмах). На зйомках я пила чай, купалася — в загальному відпочивала — до тих пір, поки мене не «укусила» медуза. У мене відразу почала пекельно боліти нога », — поскаржилася телеведуча.

Після цього у неї почалося сильне печіння, лихоманка і розболілася голова. Зйомки були перервані. Колеги Неведрова покликали на допомогу чергуючих на узбережжі Індійського океану рятувальників, які, надавши першу допомогу, викликали швидку допомогу. Наталі доставили в лікарню з опіком, високою температурою і скаргою на сильний головний біль.

Через кілька годин після госпіталізації у Наталі сильно розпухла нога. Лікарі надали їй медичну допомогу, однак попередили, що набряк від опіку може протриматися до місяця, в залежності від того, як швидко буде відновлюватися пошкоджена шкіра.

Варто відзначити, що за всю історію зйомок шоу «Орел і Решка. Рай або Пекло »вперше трапився подібний інцидент.