Новини про зірок
Подобається

Тоня Матвієнко відверто розповіла про перше побачення

06/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тоня Матвієнко відверто розповіла про перше побачення

Співачка Тоня Матвієнко та її чоловік Арсен Мірзоян в інтерв'ю програмі "Ранок з Україною" поділилися своїми одкровеннями про те, як вони ставляться до сексу на першому побаченні, передає Корупція.Стар

Популярне: З'явилося нове фото Руслани Писанки з шоу «Зважені та щасливі», зміни очевидні

До сексу на першому побаченні відносяться по-різному. Жінки вважають його фатальною пристрастю, а чоловіки — досягненням мети. Гарвардські вчені прийшли до висновку, що секс на першому побаченні вкрай необхідний, оскільки так відносини можна сформувати набагато швидше, ніж при багаторічних залицяння.

Нещодавно на території країн СНД було проведено соцопитування, результати якого показали, що чоловіки більше поважають тих жінок, які відмовляють у сексі на першому побаченні.

Так, ведучі проекту "Ранок з Україною" вирішили дізнатися в однієї з найміцніших пар українського шоу-бізнесу — Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна — чи можливі серйозні стосунки після інтиму на першому побаченні.

А чого тягнути? Стільки часу можна на чоловіка витратити, а потім перший секс відбувається, а там капець просто — сміючись, зізналася співачка Тоня Матвієнко.

За словами чоловіка Тоні, співака Арсена Мірзояна, інтим "відразу відкриє всі двері".

— Розмова піде якось інакше, так скажемо вже більше "на ти", — сказав Арсен Мірзоян.