Новини про зірок
Подобається

Поділився особистим! Дікусар розповів про нове кохання та відносини із Шоптенко

05/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Поділився особистим! Дікусар розповів про нове кохання та відносини із Шоптенко

Відомий танцівник і хореограф розповів деякі подробиці про особисте життя, передає Корупція.Стар

Популярне: Ідеальна на свій вік!!! Наталія Могилевська показала неймовірні форми у приспущеному халаті

Нещодавно телеведуча Катя Осадча взяла у Дмитра інтерв'ю, в якому він несподівано охоче поділився подробицями особистого життя. Також хореограф розповів, що думає про оновлений проект «Танці з зірками». Йому подобається шоу, але, з деякими ревнощами зауважив Дмитро, його навіть не намагалися запросити.

Танцівник підтримує добрі стосунки зі своїми колишніми дружинами — Іриною Білик і Оленою Шоптенко, за яку щиро вболіває на «Танцях з зірками». Він зауважив, що вони часто списуються після ефірів, а також похвалив високий рівень постановок Олени. Решта ж пар здаються Дмитру досить слабкими і потребують професійної допомоги.

Хореограф дуже радий постійній дружбі з Шоптенко. У його планах — створити танцювальний проект в Грузії, і Дікусар дуже сподівається, що Олена погодиться стати частиною його команди. Втім, зараз з Грузією Дмитра пов'язує не тільки робота, а й любов.

Новою дівчиною знаменитого танцівника стала грузинка. Як зі сміхом зауважив сам Дмитро, далеко від роботи він не втік, адже його нова кохана теж танцює. Втім, одружитися він збирається тільки після того, як його улюблена завагітніє. А поки він розмірковує про можливий переїзд до Грузії, адже вважає її другою домівкою.