Новини про зірок
Подобається

MamaRika розповіла про свою «дорослу дитину». Цікаві подробиці про співачку

05/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
MamaRika розповіла про свою «дорослу дитину». Цікаві подробиці про співачку

Українська співачка MamaRika (екс-Еріка і фаворитка фінального нацвідбору на Євробачення-2017) розповіла, як круто змінилося її життя два роки тому, передає Корупція.Стар

Популярне: Ідеальна на свій вік!!! Наталія Могилевська показала неймовірні форми у приспущеному халаті

 MamaRika представляє дебютний альбом «Кач», який готувала два роки. Саме його вона називає "дорослою дитиною".

«Альбом кач — Це вже доросла дитина від Мами, — посміхається MamaRika. — Це серйозна планка, яку я сама Собі поставила два роки тому, коли вирішила  почату нове творче життя. Чесно кажучи, поки що сама не вірю … Але, здається, мені удалось!

Хочу запевнити всіх, хто приборкує свої справжні бажання: Велике Щастя робити саме те, що любиш! Неймовірний кайф усвідомлювати, що кожен звук, кожне слово, усі 11 композицій є продовженням мене! Це — результат нового періоду моєї творчості. І, я сподіваюся, початок чогось більшого.

В альбом КАЧ я спробувала інтегрувати хіп-хоп, соул, фанк. З дитинства мріяла виконувати саме таку музику. І, нарешті, можу собі це дозволити! Кожна пісня розкриває якусь частину мене. Ми створили крутий і незвичний симбіоз, який мене дико пре! Моя музика нестримно вирвалася назовні, і тепер її вже не зупинити!

Перший альбом – це завжди пошук себе, своєрідна музична подорож, яку розділив зі мною мій творчий друг і саундпродюсер Ваня Клименко. Величезна подяка за віру та підтримку усій моїй крутій команді, яка надає мені сил та драйву КАЧати далі!»