Новини про зірок
Подобається

Стиль собачки? Каменських показала фото з пікантним ракурсом. Як їй не соромно!

04/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Стиль собачки? Каменських показала фото з пікантним ракурсом. Як їй не соромно!

Українська зірка Настя Каменських все частіше стала балувати своїх передплатників відвертими фото, передає Корупція.Стар

Популярне: Сенсація!!! Віра Брежнєва вперше за довгий час одягнула облягаючу сукню, показавши всім чи вона вагітна

Так, раніше вона вразила знімками в купальнику, а сьогодні продемонструвала свою спортивну форму і розповіла, про свій проект

Варто сказати, що Настя Каменських активно займається спортом і веде особистий блог, де розповідає про свої досягнення. Саме любов до спорту пробудила в співачці творчі здібності. Вона запустила свій проект — спортивний одяг від Каменських «NKsport».

Багато шанувальників уже ознайомилися з асортиментом лінії одягу співачки.

Надихнувшись успіхом Каменських продовжує просувати свій бренд.

«Хлопці, а ви вже подивилися нову серію NKblog? Якщо ще не встигли, швидше переходбте по посиланню в профілі. Розповіла вам всю історію створення NKsport — з чого починала, як рухалася, а ще … показала перші невдалі екземпляри футболок, які раніше нікому не показувала! »- пише Настя під пікантним знімком. (Орф. І пункт. Авторів збережені. — Прим. Ред.).

Пікантний ракурс оцінили передплатники

Шанувальники артистки оцінили ракурс з якого зроблений знімок і в який раз захопилися прекрасною фізичною формою знаменитості.

«Нічого такий горіх …», «Відмінний вид», «Може вистачить вже своєю за … цею крутити?», «Настя красуня, так тримати», «Ого, фотки пішли всі гарячі», «Ммм апетитна Настя», «Ай красуня! ! »- захопилися шанувальники фігурою Насті Каменських. (Орф. І пункт. Авторів збережені. — Прим. Ред.).