Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 9 по 15 жовтня 2017

04/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп з 9 по 15 жовтня 2017

Овен

Овни, налаштовуйтесь на велику роботу. До 14 листопада потрібно встигнути доробити все, що було розпочато влітку і на початку осені. Причому це стосується практично всіх сфер життя. Важливо саме зараз розставити всі крапки над «і» тому що потім з'являться нові життєві обставини, які переключать всю увагу на себе.

 Телець

Любов і діти – головні теми цього тижня у Тельців. Може бути, доведеться на якийсь час забути про себе і своїх бажаннях. Не втрачайте деталі в сімейних та партнерських відносинах, будьте уважні до прохань других половинок. Є ризик підхопити застуду – будьте обережні!

 Близнюки

Для Близнюків гарний час, щоб зайнятися своїм здоров'ям і розпрощатися з шкідливими звичками. Проведіть профілактичні заходи по зміцненню імунітету, прийміть запобіжні заходи проти можливого загострення хронічних захворювань. А щоб не було нудно, робіть це за компанію з ким-небудь.

 Рак

Все у Раків складається благополучно і навіть щасливо. Життя подарує вам чимало приводів для радості та чудового настрою. Очікуються нові знайомства, які виявляться однаково корисними як в особистому житті, так і в професійному. Тільки не питайте, за що вам таке щастя. Заслужили!

 Лев

Багато подій майбутніх двох тижнів можуть спантеличити Львів і навіть вибити зі звичної колії. Не намагайтеся зрозуміти розумом відбувається і не шукайте логіки, ні у вчинках інших людей, ні у власній реакції на них. Намагайтеся як можна менше конфліктувати: перемога в суперечці зараз не на вашій стороні.

 
Діва

У Дів все йде в правильному напрямку. Завчіть це як мантру. Інакше ризикуєте збитися з шляху. Більшою мірою це стосується любовних питань та відносин з діловими партнерами. А ще повірте в те, що весь світ хоче вам добра і тільки добра. Не шукайте каверзи там, де його немає і бути не може.

 Ваги

Зірки радять Вагам на цей тиждень: взяти відпустку. А якщо такої можливості не буде, знаходите хоча б кілька хвилин на день для повного усамітнення і зосередження на своїх думках. Забудьте на деякий час про заплановані великих покупках. Зараз саме час почати економити.

Скорпіон

Скорпіони, у вас все просто чудово! Увагу оточуючих, компліменти, привітання та подарунки. І все ж іменинна настрій не повинно заважати справі. Перед вами будуть поставлені відповідальні завдання, від швидкого і правильного вирішення яких багато в чому залежить ваша професійна доля.

 Стрілець

Життєвий тонус Стрільців дещо знижений, фізичне самопочуття погане, але це не стане перешкодою для великої творчої роботи і високого духовного піднесення. Не залишайте без уваги ідеї, що з'явилися у вас в період з 11 по 15 листопада. Втілення їх цілком реально і принесе гарні плоди.

 Козеріг

Козероги, відпочинок, якого ви так чекали, доведеться відкласти. На роботі справ буде безліч, та й домочадці завантажать своїми проблемами. Доведеться подбати про дітей і старших родичів. Вони потребують вашої раді. Розслабтеся у вихідні, поїхавши в гості до друзів.

 Водолій

У Водоліїв велика спокуса саме зараз зробити велику покупку, про яку ви мріяли. Зараз не найкращий час. Розподіліть бюджет так, щоб вистачило на все. Особливу увагу приділіть своєму здоров'ю. Можуть нагадати про себе хвороби, про які ви давно і думати забули. Здійсніть профілактичний візит до лікаря.

 Риби

Риби, пливіть за течією, але подбайте про свою безпеку на випадок негоди. Вона можлива в справах серцевих 11 і 15 листопада. Майте на увазі, ваше спасіння у власних руках. Не діліться з подружками своїми переживаннями, не розповідайте подробиць особистого життя.