Новини про зірок
Подобається

Чому саме вона? В своє день народження Данилко втік за кордон… Ви будете шоковані, дізнавшись з ким

04/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Чому саме вона? В своє день народження Данилко втік за кордон… Ви будете шоковані, дізнавшись з ким

За стaрой дoбрoй звичкою Aндрій Михaйлoвич в свoй день народження втік від оточення за кордон і в кoмпaнію собі взяв лише одну людину, передає Корупція.Стар

Популярне: Сенсація!!! Віра Брежнєва вперше за довгий час одягнула облягаючу сукню, показавши всім чи вона вагітна

Іннy Білоконь

З «мамою», як зі своїм старим добрим другом Данилко відзначав свій день народження вже не один раз, причому місця він вибирає кожен раз дуже неоднозначні. 42 роки Андрій в компанії з Інною відзначали на Азорських островах, 43 роки — в Шотландії.

Але цього разу парочка вирішила обмежитися «малою кров'ю» і вирушила погуляти в Краків. Екзотикою, як Азорські острови, це польське місто звичайно не багате, зате багате на хороші музичні клуби і смачну їжу. У холодну пору в Кракові відмінно п'ється їх традиційний напій «Пивний гжанець» — гаряче пиво зі спеціями. При бажанні в Кракові «відтягнутися» можна.

«КП в Україні» додзвонилася продюсеру Андрію Данилка, Юрій Нікітін, який побажав артистові насамперед «богатирського здоров'я».

— Я бажаю Андрію, щоб весь наступний рік був наповнений для нього радістю творчості, і щоб його життя було наповнене любов'ю і спокоєм, — сказав Юрій Нікітін.

Продюсер також нагадав, що 15 вересня вони з Данилком визначали важливий ювілей — 20 років з моменту, коли було прийнято рішення про їх спільну співпрацю.

— Цей день був одним з найважливіших у моїй довгій музичній кар'єрі, — щиро зізнався Нікітін.

Так що цілком можливо, що після повернення Данилко з Європи продюсер і артист закотять вечірку, в ході якої відзначать відразу кілька приводів.