Новини про зірок
Подобається

Вперше після родів! Савічева змінилася до невпізнання. Тільки гляньте, що з нею сталось

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вперше після родів! Савічева змінилася до невпізнання. Тільки гляньте, що з нею сталось

У своєму мікроблозі знаменитість повідомила, що почала працювати над новою програмою. Після тривалої перерви випускниця "Фабрики зірок" збирається порадувати шанувальників свіжими хітами, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

"Як же приємно, що є речі, які абсолютно не змінюються. Дуже переживала, що за рік багато що зміниться. Ми вдома. Моя команда в зборі. Нова програма на підході. Як же я за всіма скучила! Привіт, мої дорогі!" — написала зірка на своїй сторінці в Instagram. Передплатники Юлії підтримали її рішення повернутися до роботи і висловили радість з приводу того, що Савічева нарешті вийшла на зв'язок.

"З поверненням, щастя Вам!", "Дуже чекаємо", "Юль, будемо раді новим довгоочікуваним пісням!", "Було нудно без нашої принади. Удивляйтесь, хвилюйтеся і радійте нас", — пишуть шанувальники. Разом з тим фоловерів обговорили зовнішній вигляд виконавиці. Багато відзначили, що після пологів Юлія змінилася. Але в кращий бік, виникли розбіжності. На чорно-білому фото Савічева постала в светрі, з розпущеним довгим волоссям і з мінімумом макіяжу.