Новини про зірок
Подобається

Оце так пристрасті! Анна Седокова пожбурила вазою в зрадливого коханця. Деталі приголомшують

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так пристрасті! Анна Седокова пожбурила вазою в зрадливого коханця. Деталі приголомшують

Зірка представила перше відео власної компанії Hector Production, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я в жахливому стані» : Анастасія Приходько розповіла про страшну трагедію в сім’ї, шанувальники не можуть стримати сліз

Співачка та багатодітна мама Анна Сєдокова після новини про розрив із нареченим представила драматичний кліп на пісню "Не твоя вина".

Виробництвом відео займалася компанія Hector Production, котру зірка сама заснувала і назвала на честь свого сина Гектора.

"Попереду багато доріг, і я не знаю, по якій підуть мої діти. Я не зможу підказати, яка з них правильна, тому що лише один шлях правильний", — так анонсувала вихід відео зірка.

Вже після прем'єри відео артистка додала: ненавидить, коли все рівно і хотіла, щоб було "спірно та неоднозначно".

Виконавиця закликала фанів розповісти їхні враження про кліп та описати своє бачення його сюжету.

У роботі фатальна Анна спочатку почувається щасливою із екранним бойфрендом, а потім дізнається про його зраду. У пориві емоцій вона жбурляє в обранця та розлучницю вазою.

До слова, зірка виступила одним із режисерів власного кліпу.

Нагадаємо, подруга Анни Сєдокової розповіла, що зірка розірвала стосунки із батьком її третьої дитини перед весіллям.

Cєдокова представила новий кліп виробництва компанії, котру сама заснувала

У нещодавньому інтерв'ю Сєдокова ділилася, що екс-бойфренд хотів, аби вона залишила сцену. Це підтвердила й подруга співачки.

Нагадаємо, Анну та Артема минулоріч познайомив спільний друг. Вони одразу одне одному сподобалися та почали зустрічатися. Згодом Сєдокова завагітніла. У квітні цього року співачка народила третю дитину – сина Гектора. Від попередніх шлюбів у артистки є двоє доньок. Спочатку зірка ділилася, що готується до весілля із батьком її сина та через певний час оголосила, що стала мамою-одиначкою.