Новини про зірок
Подобається

Ну це вже зовсім! Вагітна Яна Глущенко вийшла на сцену у сексуальному міні. Від такого видовища у вас відніме мову

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ну це вже зовсім! Вагітна Яна Глущенко вийшла на сцену у сексуальному міні.  Від такого видовища у вас відніме мову

Не так давно зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко оголосила про свою вагітність, як вже днями показала, що не збирається засиджуватися вдома, очікуючи малюка, і з’явилась на сцені на концерті в Одесі, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я в жахливому стані» : Анастасія Приходько розповіла про страшну трагедію в сім’ї, шанувальники не можуть стримати сліз

Під час концерту відбувся дебют новенької, дев’ятої, актриси шоу — Ольги Арутюнян. Чоловіча частина колективу сприйняла симпатичну акторку з інтересом, а ось жіноча — з побоюванням.

«Мене в декрет відправляєте, а «цю» на моє місце?», — заявила Яна Глущенко, яка все ж йде у декрет, однак після одеських виступів.

«Яна, не переживай ти так, скільки того декрету. Швидко народиш, відправиш дитину в дитячий сад, школу, потім — в інститут, і відразу повернешся до нас», — пожартували її колеги.

Однак, шанувальників зірки більше здивувались не тому, що вагітна Яна вийшла на сцену, а її образу — зірка обрала сексуальне золотисте міні та шалено високі підбори, як для неї, вагітної.