Новини про зірок
Подобається

Для чого так мучити дитину? Яна Соломко розповіла про переліт у Маямі і що довелось пережити її 2-річній донечці

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Для чого так мучити дитину? Яна Соломко розповіла про переліт у Маямі і що довелось пережити її 2-річній донечці

Телеведуча і співачка Яна Соломко вирішила відправитися разом з 2-річною донькою Кірою в перше в її житті заокеанське подорож, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Як курорту для сімейного відпочинку Яна Соломко вибрала далекий і сонячний штат Майамі, де, до речі, два роки тому Кіра з'явилася на світло.

У своєму блозі в Instagram Соломко розповідає про те, як Кіра перенесла довгий переліт, і як вона адаптується до нового місця. Співачка відверто, що для її малятка подорож почалася з стресу.

У США ми летіли з пересадкою в Стамбулі. До Стамбула час тягнувся дуже довго. Кіра плакала, не розуміла, що у неї відбувається з вушками. У нас був стрес. Але в Стамбулі нас чекав ще один неприємний сюрприз … Наша авіакомпанія нас не поселила в готель, хоча обіцяли. 12 годині ночі, Кіра плаче і я починаю шукати, де ми можемо переночувати
— відверто Яна Соломко.

На щастя, другий переліт виявився більш вдалим. Кіра ні разу не заплакала, відчувала себе чудово.

На наступний день нас чекав переліт 13 годин. Я чесно кажучи дуже боялася, але Кіра виявилася дуже сильною дівчинкою. Вона жодного разу не заплакала, відчувала себе чудово. Так що, матусі, не бійтеся! Чим діткам складніше зараз, тим легше їм буде в майбутньому
— запевняє 28-річна зірка.

У блозі Яни в Instagram також вже можна знайти кілька барвистих фото з подорожі. На одному зі знімків зображено, як співачка гуляє з Кірою вулицями Маямі, а на другому — її малятко пустує на морському узбережжі.

Мрію показати тобі весь Світ … Наше маленьке подорож починається
— пише в коментарях під однією з фотографій Яна Соломко.