Тренди
Подобається

6 модних відтінків сезону, щоб освіжити твоє волосся

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
6 модних відтінків сезону, щоб освіжити твоє волосся

Коли осінь — така тепла і золота, гріх не скористатися шансом і не бути безбарвною х модною зачіскою! Які відтінки для фарбування будуть виглядати найбільш ефектно під золотистими променями осіннього сонця? Розповідаємо, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Після абсолютно божевільного в плані палітри для фарбування волосся літа, осінь — спокійна, натуральна. Модне фарбування волосся на цей сезон відрізняється універсальністю і природністю: рожевий кварц все ще популярний, але явно потіснився, щоб впустити в наше життя більш приглушені і стримані відтінки. В осінній палітрі кожна дівчина знайде щось для себе: ароматний кавовий підкреслить смагляву шкіру і глибокі карі очі, шоколадний буде ефектно грати на сонці, а мідний зробить твою зачіску головним елементом образу.

оксамитовий чорний

Темний колір волосся — один з найбільш популярних трендів, які не здає позицій вже який сезон поспіль! Глибокий і загадковий чорний привертає увагу чоловіків не гірше голлівудського блонда. Такий відтінок як «Нафтова перлина» — однаково розкішно підкреслить як бліду, так і смагляву шкіру, а образу додасть пікантності і сексуальності. Хочеш приміряти шубку «Чорної пантери»? це саме той відтінок, який схвалила б сама Наомі Кемпбелл.

кавовий

Пам'ятаєте «Жінку з ароматом кави? Культовий серіал, який дивилася вся країна? Такий же томний і романтичний колір волосся, від яких так і віє нотками кави, користується цією восени популярністю у трендсеттеров з Instagram і Pinterest. Чорний міцну каву кружляє голову і навіть злегка п'янить, але в той же час заряджає енергією і змушує здійснювати найнеймовірніші вчинки. У волоссі цей відтінок виглядає дорого і розкішно. Він гармонує зі світлою і злегка засмаглою шкірою, а також абсолютно протилежним кольором очей — від зеленого до коричневого. Але на відміну від чорного, дає господині деяку вільність, дозволяє їй бути більш м'якою і романтичною.

шоколадний

Найапетитніший відтінок нашої сезонної палітри — «вибагливих шоколатьє» — він просто створений, щоб надати твоєму обличчю виразності і підкреслити його природну красу. Найбільш ефектно виглядає зі смаглявою і засмаглою шкірою — якраз такий, як у тебе зараз після літнього сезону. Класичний шоколадний відтінок завжди користується популярністю серед дівчат та включає вражаючу палітру тонів, серед яких можна знайти найбільш підходящий під свою зовнішність. Він романтичний і загадковий, легковажний і строгий одночасно, теплий і чуттєвий — шоколад на локони — завжди актуальний і завжди розповідає про господарку трішки більше, ніж вона того бажає.

мідний

Вибух, спалах, вогонь! Осінь 2017 — це не тільки спокійні темні відтінки, а й яскраві мідні кольори, запальні іскорки в очах кожного, хто дивиться на дівчину з вогненним волоссям. Зухвалий і безкомпромісний, сміливий і впливовий — відтінок «Мiдній вибух» — не залишить байдужим нікого, хто буде поруч з тобою! Розкішно виглядає як зі світлою, так і оливковою шкірою, гармонує з зеленими і карими очима, мідний — це абсолютний хіт сезону в фарбуванні волосся. І він по плечу тільки переможницям! А ти ж саме така?

попеляста кориця

Пікатний, але в міру, гарячий, але не обпалює, спокусливий, але не вульгарний: відтінок «Малабарська Кориця», однозначно,-на-віч кожній дівчині, яка бажає освіжити і навіть омолодити образ. Коричний відтінок — це щось середнє між кавою з молоком і класичним еспресо, без жовтизни і чорноти, він ефектно виглядає як на юної It-girl, так і вікової моделі. Солодкий і бликуючий, цей колір волосся нагадує східну солодкість, яка настільки апетитна, що жодна дієта не в змозі зупинити тебе перед цим сильною спокусою.

лавандовий блонд

Дівчина, яка обере цей відтінок, завжди буде в центрі уваги, адже блонд з ледь відчутною лавандової тональністю, виглядає особливо і здатний виділити свою власницю на тлі інших. Якщо у тебе світла або злегка засмагла шкіра, світлі очі і кокетливий характер, твій відтінок фарби — «прованська лаванда». Він додасть твоїм локонам вишуканий і ніжний лавандовий тон, згладить риси обличчя і підкреслить жіночність. Якщо чоловіки віддають перевагу блондинкам, то тільки таких — з лавандовим хмарою в волоссі!