Новини про зірок
Подобається

Сотні людей ледь стримують сльози! Помер ведучий легендарного шоу

02/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сотні людей ледь стримують сльози! Помер ведучий легендарного шоу

Легендарний канадсько-американський телеведучий Монті Холл помер від серцевої недостатності у віці 96 років, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Про це 30 вересня повідомила його донька, акторка Джоанна Глісон. За її словами, останні миті на Землі Холл провів у колі рідних і близьких у власному особняку в Беверлі-Хіллз.
Ведучий заробив популярність завдяки популярній у 70-ті телегрі "Давайте укладемо угоду", в рамках якого народилася хитромудра задачка з теорії ймовірності, що отримала назву "парадокс Монті Холла".

 

Суть її можна сформулювати так:
"Уявіть, що ви стали учасником гри, в якій вам потрібно обрати одну з трьох дверей. За однією з дверей знаходиться автомобіль, за двома іншими дверима — кози. Ви обираєте одну з дверей, наприклад, №1, після цього ведучий, який знає, де знаходиться автомобіль, а де — кози, відкриває одну з решти дверей, наприклад, №3, за якою знаходиться коза. Після цього він запитує вас — чи не бажаєте ви змінити свій вибір і обрати двері №2? Чи збільшаться ваші шанси виграти автомобіль, якщо ви пристанете на пропозицію ведучого і зміните свій вибір?"