Новини про зірок
Подобається

Моліться за неї!!! З новою ведучою «Орла і Решки» стався нещасний випадок, фанати в сльозах

02/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Моліться за неї!!! З новою ведучою «Орла і Решки» стався нещасний випадок, фанати в сльозах

Зйомки нового сезону шоу "Орел и Решка. Рай и ад-2" стали для Наталі Неведрової, нової ведучої шоу, справжнісіньким пеклом — на Катарі, під час купання на закритому туристичному пляжі, ведучу вжалила медуза. Опік був настільки серйозним, що Наталі прийшлося госпіталізувати у лікарню, передає Корупція.Стар

Популярне: Скандал! Не догледіли старшу доньку. Що ж насправді відбувається у сім’ї Бабкіних

"Наша знімальна група дісталася до закритого пляжу. Нічого не віщувало біди. Ми знімали кадри, де я плаваю в затоці, відпочиваю на березі. Але в один з моїх заходів в воду, мене вжалила, наскільки я зрозуміла, велика отруйна синя медуза. Місце укусу одразу почервоніло, я відчула пекельний біль. Відчуття було таке, ніби я чимось порізалась. Вже на березі сильно закрутилася голова, помутніло в очах і хлопці зі знімальної групи терміново покликали рятувальників, які надали першу медичну допомогу і викликали лікарів", — говорить Наталі.

"На госпіталізації наполягли лікарі, зараз я до сих пір в лікарні, але мені вже значно краще, — повідомила про своє самопочуття Наталі. — Поки що болять ноги, набряк ніяк не спадає".