Новини про зірок
Подобається

Могилевська оголила душу й тіло, аби зізнатися у головному. Такої відвертості ніхто не чекав

02/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Могилевська оголила душу й тіло, аби зізнатися у головному. Такої відвертості ніхто не чекав

країнська співачка Наталія Могилевська нині не сходить з обкладинок журналів — відтоді, як артистка  повернулася в оновлене шоу "Танці з зірками", передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Цього разу Могилевська стала героїнею нового номера журналу VIVA. У бесіді з виданням співачка відповіла на 20 незручних запитань — про особисті переживання в останні роки.

"Сучасний світ говорить нам, що найбільші цінності — це гроші та успіх. Але якщо копнути глибше, з'ясується, що всі люди, що знаходяться при владі, успішні та при грошах, пішли на це, щоб відчувати себе щасливими і коханими. І цей стан щастя, це стан душі — найцінніше для всього людства.

Тому, якщо оцінювати себе найціннішим на світі даром — любов'ю, я безцінна тоді, коли люблю, і нічого не варта, коли моє серце закрите. Я все ще іноді шкодую про помилки, скоєні в минулому, або про те, що я чогось не розуміла раніше. Але я з величезною повагою і вдячністю ставлюся до власних дурості та недоліків, адже вони стали головною рушійною креативною силою для сьогоднішньої зміни", — зізналася Наталя.

У журналі Могилевська оголила не лише душу, а й тіло. На обкладинці вона з'явилася у класичному осінньому пальто кремового кольору, накинутому на голе тіло.