Тренди
Подобається

7 модних речей осені 2017

02/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
7 модних речей осені 2017

Instagram вже давно — не просто соціальна мережа, але і джерело натхнення. Навіть дизайнери зі світовим ім'ям беруть звідси ідеї! Ми зібрали топ-7 речей від модних Інста-блогерів. Без них тобі не обійтися цієї осені, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

1. Плиссе плюс металік Спідниця-плісе з ніжними складочками красиво виглядає на фото. А в житті цей предмет гардероба подобається не всім: іноді вона виглядає вкрай «дешево». Щоб перетворити плісе в безперечний тренд, потрібно додати правильний колір. І це — металік!

Носити таку спідницю восени можна з блузою, заправленої всередину, з світшоти, теплим довгим светром, а якщо раптом потеплішає — з кроп-топом або футболкою. Словом, практично з чим завгодно.


2. Пальто-халат
Пальто на запах, з широким поясом і без ґудзиків — безперечний хіт сезону. Воно підійде і до спідниці, і до штанів будь-якої довжини. Фасон як на фото вище — ідеальний крій.

А от щодо кольору хочемо тебе застерегти: така ось «курна троянда», наприклад, не поєднується практично ні з чим — тому краще вибирай більш практичні відтінки.

3. Mom jeans
Якщо у тебе досі немає «маминих джинсів» з високою посадкою, це прирівнюється майже до злочину.

Асексуальний і несимпатичний на перший погляд тренд тримається вже дуже довго — і поки не збирається здаватися! Секрету тут немає: джинси із завищеною посадкою йдуть абсолютно всім. Худишкам вони візуально збільшать стегна, Пампушка — допоможуть приховати зайве, високі можуть їх підкочувати, візуально зменшуючи зростання, а низькі — надягати зі шпильками будь-якої висоти.


4. Щось блискуче

У нашому випадку це — жакет, піджак або навіть напівпальто. Ну хоча б світшоти.

На осінь, коли яскравих фарб і сонячних променів стає катастрофічно мало, підійде що завгодно. Мода на ретро і «блискітки» все ще актуально, так що успей побалувати в собі дівчинку-принцесу.

5. Щось геометричне

Принти з смугами, лініями і квадратами завойовують світ. Виглядають дуже стильно, прості в поєднанні і вигідно виглядають відразу на багатьох речах.

Тобто, зрозумій правильно: на будь-який речі — але за раз варто надягати тільки щось одне, прикрашене яскравою геометрією. Якщо ти не вважаєш свою фігуру ідеальною, нехай яскравий принт розміститься в нижній частині — на взуття, спідниці або брюках.

6. Особливий жакет

Жакет або пальто, які можна носити на голе тіло, — ще один Інста-тренд.

Моду на ці речі ввела, безперечно, Кейт Міддлтон — любителька суконь-плащів. Для парадно-вихідних випадків відмінно підійде і просто жакет — він робить образ сексуальним, в міру відвертим і дуже запам'ятовується.

Головне — не переборщити з декольте, щоб не вдаритися в вульгарщину. І заклинаємо тебе: якщо ти зважилася надіти щось подібне, не потрібно:
а) доповнювати такий жакет міні-спідницею, б) підчіплювати під нього кокетливу маєчку з рюшами, які будуть стирчати з вирізу.

7. Щось мілітарі

Мода завжди чуйно і швидко реагує на зміни в суспільстві. І велика кількість конфліктів у 2017 році призвело до того, що мілітарі-стиль знову в тренді.

Для осені відмінно підійдуть військові черевики, куртка кольору хакі з нашивками або стилізований головний убір — наприклад, бере.