Новини про зірок
Подобається

«У церкву в такому не пустять»: Регіна Тодоренко показала весільну сукню. Дуже відверто

01/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
«У церкву в такому не пустять»: Регіна Тодоренко показала весільну сукню. Дуже відверто

Регіна Тодоренко, незважаючи на публічність, тримає своє особисте життя в секреті. Днями артистка з'явилася перед шанувальниками в образі нареченої, спровокувавши чутки про швидке весілля. Регіна прикладу елегантне весільне плаття і витончену діадему. Ювелірна прикраса, до речі, навело Тодоренко на роздуми про значення свого імені, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Ведуча шоу «Орел або решка» розкрила шанувальникам таємницю, яку вона зберігає з самого дитинства. Виявляється, коли Регіна тільки з'явилася на світ, батьки хотіли її назвати Габріелем. На іншому імені наполіг брат майбутньої телезірки, за що вона йому дуже вдячна і до цього дня.


«Мене часто запитують, ім'я Регіна — псевдонім або реальне ім'я …. Так, так мене назвав брат, за що я йому вдячна, так як була ймовірність, що я стану Габріелем Петрівною (дідусь дуже хотів Габі). Регіна в перекладі з латині означає «цариця, королева», — розповіла Регіна.

До слова, кадр, опублікований ведучою шоу «Орел або решка» в Мережі, був насправді зроблений під час рекламної фотосесії для весільного журналу. Так що поздоровляти Тодоренко зі швидким заміжжям поки ще рано.