Новини про зірок
Подобається

Оце мужчина! Стас Костюшкін показав свій торс. Шанувальниці скаженіють

01/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце мужчина! Стас Костюшкін показав свій торс. Шанувальниці скаженіють

Колишній учасник групи «Чай вдвоем» Стас Костюшкін виклав фото з відпочинку, на якому вирішив продемонструвати свою спортивну фігуру. Однак він чесно зізнався, що це останній знімок в такій хорошій формі. Причиною став пропуск сніданку, після якого співак з'їв багато солодощів, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …


Шанувальниці розкритикувала Стаса: «Ну, півроку-то протрималися?», «Ех сила є і воля теж, а сили волі немає», «Не буду лайк ставити. Рассерчала я на тебе »,« Іди в зал відпрацьовувати. Ти про нас подумав, як ми без таких форм ». Інші, навпаки, підтримали артиста: «Ой, да ладно. Що б таку форму зіпсувати, треба багато поїсти »,« Життя і так коротке, як кажуть філософи, і треба отримувати від неї задоволення »,« Можна іноді розслабитися і пожити не за розкладом »,« Не лайте себе за тимчасові слабкості! Все схильні до цього! »

Фанати зізналися, що з такою фігурою Костюшкін навіть одяг не потрібна: «Стас, а навіщо Вам одяг? Вона ж Вам взагалі не йде. Шалено красивий ». Вони подякували співака за яскраві виступи, які він дав в Донецьку і інших містах. Артиста навіть запросили поїхати на море, але він відмовився, так як був зайнятий підготовкою до концерту.