Новини про зірок
Подобається

«Шанувальники ридають»: Відома українська співачка покидає Україну. В чому ж причина такого рішення?

30/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Шанувальники ридають»: Відома українська співачка покидає Україну. В чому ж причина такого рішення?

Відома співачка залишає Україну, передає Корупція.Стар

Популярне: Брудні секрети головного Playboя: Коханка Хефнера розкрила шокуючу правду

23-річна українська співачка і екс-учасниця телепроекту «Голос країни» Ассоль (наст. Ім'я — Катерина Гуменюк) прийняла рішення покинути Україну і переїхати до Великобританії.

Дівчина вступила до престижного Лондонський університет INTO на факультет «бізнес адміністрування»

Артистка запевняє, що ніколи не мріяла про ПМП в Англії. Вона планує пройти навчання і повернутися в рідні українські краї.

«Я дуже щаслива, що я зможу продовжити своє навчання в Лондоні! Дуже схвильована змінами в своєму житті, адже тепер у мене буде можливість не тільки вчити нову для мене спеціальність, а й поспілкуватися з інсайдерами англійської музичної індустрії і набиратися ще більше досвіду, який я, в результаті, хочу застосувати саме тут, в Україні! А ще я готую сюрприз для всіх своїх шанувальників, і вже скоро зможу поділитися своїм новим життям в Лондоні. Але що саме це буде — розповім вам скоро », — заінтригувала Ассоль своїх шанувальників.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Ассоль вперше з'явилася на публіці зі своїм коханим. Це сталося 6 вересня на червоній доріжці конкурсу «Міс Україна 2017».

«Кажуть — щастя любить тишу. Але коли любиш на стільки сильно, хочеться кричати про це на весь світ », — написала артистка у своєму мікроблозі.