Новини про зірок
Подобається

Дівчата з сайту знайомств! Стас П’єха шокував своєю відвертістю. Виявляється…

30/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дівчата з сайту знайомств! Стас П’єха шокував своєю відвертістю. Виявляється…

Співак Стас П'єха, розлучившись з матір'ю свого трирічного сина, висловив думку, що познайомитися з дівчатами на сайтах знайомств можливо. Але завести серйозні відносини з ними навряд чи вийде, передає Корупція.Стар

Популярне: Брудні секрети головного Playboя: Коханка Хефнера розкрила шокуючу правду

На даний момент виконавець поп-музики вважається досить завидним нареченим, оскільки, крім того, що природа нагородила знаменитість красою і талантом, також П'єха вельми багатий і веде здоровий спосіб життя. Хоча артист віддає перевагу залишати свої зв'язки під надійним захистом перед громадськістю.

Не так давно в ЗМІ надійшла інформація, що Стас П'єха після розставання з 30-річною моделлю Наталею Горчаковой продовжує підтримувати з нею дружні стосунки, надаючи їй допомогу у вихованні підростаючого спадкоємця Петра. Від коментарів особистому житті Стас відмовляється, не перестаючи перебувати в пошуку своєї майбутньої обраниці.

Повідомляється, що співак шукав її і на просторах Інтернету, а саме на сайтах для знайомств. Але ці спроби не виявилися вдалими, адже на ділі ставало ясно, що зовнішність дівчини на сайті і в реальності розрізнялася.

За словами зірки, познайомитися в Інтернеті з дівчиною можна для сексу або ж для романтичного спілкування, але серйозні відносини потрібно будувати тільки в реальному житті.