Декольте на мільйон: Джанабаєва шокувала фанатів надвідвертою сукнею, просто очей не відірвати

30/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Декольте на мільйон: Джанабаєва шокувала фанатів надвідвертою сукнею, просто очей не відірвати

Альбіна Джанабаєва опублікувала в своєму Instagram фото зі зйомок "Нової Фабрики зірок" і справила незабутнє враження на передплатників сміливою сильно декольтованою сукнею, передає Корупція.Стар

Популярне: Брудні секрети головного Playboя: Коханка Хефнера розкрила шокуючу правду

Альбіна Джанабаєва в черговий раз підтвердила своє вміння стильно одягатися і виглядати "на всі 100" — недавно співачка опублікувала в Instagram фото, на якому вона одягнена в воістину запаморочливе плаття.

 Новий образ знаменитості викликав справжній фурор в Мережі.

38-річна дружина Валерія Меладзе продемонструвала розкішну фігуру, яку такий сміливий наряд з глибоким декольте здатний тільки вигідно відтінити.

 Для появи на зйомках ювілейного випуску "Нової Фабрики зірок" Альбіна вибрала чорну вузька сукню на бретельках, глибокий виріз якого практично не залишив простору для уяви. Наряд зірка доповнила палантином з сріблястої тканини, який сама назвала "кімоно-кольчугою".

Завершили розкішний спосіб, що викликає в пам'яті жіночу моду 30-х років минулого століття, туфлі-човники на високих підборах. Шанувальники прийшли в справжнє захоплення, засипавши Джанабаєву захопленими коментарями: "Все дуже красиво! Дуже!", "Дива!", "Красиваяяя. Око не відірвати!", Писали фанати. Хтось навіть закликав дівчину бути скромніше: "Воу, воу, Альбіна, легше. Я і так божеволію від твоєї краси, а тут …" (Орф. І пункт. Авторів збережені, прим. Ред.).