Плітки
Подобається

А ви вже бачили онука Віктора Павлика? І в кого він такий вдався…

30/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
А ви вже бачили онука Віктора Павлика? І в кого він такий вдався…

У програмі "Свекруха чи невістка" Віктор Павлик розповів, які відносини склалися у нього з невісткою, як він проводить час з онуком і розкрив секрет сімейної реліквії, передає Корупція.Стар

Популярне: Брудні секрети головного Playboя: Коханка Хефнера розкрила шокуючу правду

Виявляється, Віктор Павлик побачив свою невістку Олесеві вперше тільки на весіллі, але, за його словами, ця комісія їй відразу сподобалася і з тих пір він називає її дочкою.

Віктор розповів, що поважає Олесеві за те, що вона подарувала йому онука. Співак дуже любить проводити вільний час з 7-річним Давидом, коли вони разом роблять Селфі або грають на музичних інструментах.

Онук — головний член сім'ї для мене. По-перше, він продовжувач роду, а по-друге, він дуже схожий на мене маленького — зізнався зоряний дідусь.

Також Віктор Павлик розповів, що в їхній родині є реліквія, яку згодом він планує передати онукові.

Мені від бабусі дісталася десертна срібна царська ложка. Перед тим, як народився мій батько, бабуся працювала служницею у польського багатого єврея, і я думаю, що саме звідти вона і вкрала цю ложку. На ложці коштує 2 клейма майстра, тобто це ручна робота. І зараз я чітко розумію, що вона від мене, як від дідуся, перейде до Давида. Тобто, династія Павликів триває — каже співак.