Новини про зірок
Подобається

«Сплю спокійно з думкою…»: Головна зірка » Вороніних», Катерина Волкова розповіла особистий секрет. Оце так так

29/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Сплю спокійно з думкою…»: Головна зірка » Вороніних», Катерина Волкова розповіла особистий секрет. Оце так так

Актриса театру, кіно і телебачення, найбільш відома за роллю Віри в телесеріалі «Вороніни», 35-річна Катерина Волкова докладно розписала свої секрети по догляду за зовнішністю, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так підріс! Шепелєв показав фото з підрослим сином. На кого ж він більше схожий?

Актриса читала коментарі і зібрала типові запитання щодо краси. І навіть готова вести рубрику, якщо це буде цікаво іншим. Отже, б'юті-поради від відомої актриси: «Оптимізація: Від набряклості роблю сама кубики льоду з ромашкою, календулою і трав'яним збором. Раніше купувала заготовки (вони є у багатьох косметичних брендів), але це дорого, а самій можна зробити на раз і два. Заварюємо в окропі, наполягаємо, розливаємо по формах, заморожуємо. »

«Вітаміни:« У різні пори року різні. У сенсі для різних потреб. Просто Догляду коштів не вистачає шкірі, допомагаю зсередини для молодості і тонусу. »« Секрет: Я не користуюся спеціальними засобами для зняття макіяжу. Мій помічник в цьому питанні: гель для душу. Так Так. З урахуванням товстого шару гриму мене рятує тільки важка артилерія. »« Манікюр: Я не роблю шелак і інші довготривалі покриття, тому що вони на мені облуплюється вже на 2-3 день. Не розумію, чому. Звичайний же лак витримує від 4-7 днів. Так, доводиться частіше перефарбовувати, зате сплю спокійно з думкою, що ні вріжуся нігтьової пластини. »

Останнім часом багато знаменитостей діляться порадами і секретами по догляду за собою. Серед шанувальників це знаходить відгук, так і передплатники Катерини були дуже вдячні їй за цей пост. В ході міркувань вони ділилися своїми секретами і проблемами.