Новини про зірок
Подобається

Кому віддав «свою душу» Винник… Від нових фото співака шанувальниці сходять з розуму

29/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Кому віддав «свою душу» Винник… Від нових фото співака шанувальниці сходять з розуму

Співак Олег Винник відправився в тур до Миколаєва, і здивував місцевих глядачів. Безпрецедентний випадок — вперше в історії головної сцени миколаївської області артист зібрав три повних зали, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так підріс! Шепелєв показав фото з підрослим сином. На кого ж він більше схожий?

 Відомий співак, суддя вокального шоу «Х-Фактор» Олег Винник в черговий раз підтвердив звання самого затребуваного артиста України. В рамках Всеукраїнського туру «Моя душа …», що стартував навесні, музикант проїхав більше 30-ти міст, відіграв близько 60-ти концертів на головних сценах і стадіонах країни.

На цьому тижні Винник порадував шанувальників своїм візитом до Миколаєва. Протягом трьох днів: 26, 27 і 28 вересня в миколаївському обласному палаці культури з неймовірним успіхом пройшли три аншлагових виступи співака. За словами адміністрації ДК, це безпрецедентний випадок: вперше в історії вони приймають одного артиста три дні поспіль, та ще й з переповненими залами. Квитки на концерти феномена української сцени були продані в найкоротші терміни, і судячи з відгуків в соцмережах, не всі бажаючі встигли їх купити.

Олег Винник тричі відіграв повноцінну програму на 2,5 години, шість разів виходив на біс, радуючи миколаївців живим виконанням давно улюблених хітів, яскравим світломузикальним шоу і доброї, душевної атмосферою. Цікаво, що саме в Миколаєві відбувся перший концерт артиста в 2011 році. У цьому місті вперше прозвучала пісня «Щастя», що згодом стала «візитною карткою» музиканта.

Його перший фан-клуб також був організований в Миколаєві. Відзначимо, що концертний тур Олега Винника «Моя душа …» триває. Найближчим часом співак відправиться з гастролями на схід України — в Маріуполь, Краматорськ, Сєвєродонецьк, потім виступить в центральних районах країни, а на початку грудня представить свою музичну програму в Білорусі.