Новини про зірок
Подобається

Геть сором втратила! Наталя Могилевська з’явилася у церкві з таким декольте, що люди не мали куди діти очі

29/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Геть сором втратила! Наталя Могилевська з’явилася у церкві з таким декольте, що люди не мали куди діти очі

Незважаючи на щільний графік тренувань для "Танців з зірками" співачка Наталя Могилевська встигає дати два-три концерти на тиждень, літаючи з одного міста в інший. "Часто концертів буває відразу два в один і той же день", — говорить співачка, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Через це Могилевська спить кілька годин на добу і приїжджає на ефіри вичавлений "як лимон". Але від концертів не відмовляється. Минулої суботи вона виступила перед величезною аудиторією на головній площі Львова, де її тричі викликали на біс.

 

"Львів для мене завжди буде асоціюватися з Кузьмою — моїм близьким другом і рідною людиною. Всі релігії світу говорять, що ми не вмираємо, але насправді, ми в це не віримо і боїмося свого кінця і втрати близьких. Мій духовний досвід довів мені , що смерті дійсно не існує. Я знаю це, я вірю в це і дуже хочу, щоб всі ми позбулися величезного страху, який робить нас слабкішими і найнещаснішими. Я дуже ясно і спокійно думаю про Кузьму. Я відчуваю, що десь його душа проходить нові щаблі свого життя. Я відчуваю тільки любов ", — сказала Наталя і виконала пісню "Старi фотографii".