Плітки
Подобається

8 місяць точно! Горбунов показав Осадчу з округленим животиком, це певно буде двійня

29/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
8 місяць точно! Горбунов показав Осадчу з округленим животиком, це певно буде двійня

Телеведучий Юрій Горбунов поділився подробицями свого батьківства і розповів, як він збирається виховувати сина Івана, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так підріс! Шепелєв показав фото з підрослим сином. На кого ж він більше схожий?

Телеведучий Юрій Горбунов виявився неймовірно Турботливим татом. Весь свій вільний час чоловік намагається проводить зі своїм сином Іваном, якого йому народила його друга дружина Катя Осадча.

Зараз Івану сім місяців. Юрій зізнається, що вже звик до ранніх підйомів. Ведучий неймовірно сумує за сином, коли їде у відрядження. А коли бере його на руки — світ навколо зупиняється.

Правда, в одному зі своїх недавніх інтерв'ю Юрій зізнався, що для нього виховання первістка — це непросто, але він намагається передати синові те, що колись виховав в Горбунові його дідусь.

Він повинен бути чоловіком і Людиною! Яку б він професію НЕ вибрав, як би НЕ склалося його життя. Він повинен почути те, що я колись почув від свого діда — як ти будеш ставитися до людей, так і люди будуть ставитися до тебе. Я постараюся передати йому це правило — відверто 47-річний телеведучий.