Новини про зірок
Подобається

З вдовою Х’ю Хефнера сталось страшне

28/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
З вдовою Х’ю Хефнера сталось страшне

Крістал Харріс, 31-річна вдова легендарного американського шоумена і засновника чоловічого журналу "Playboy" не отримає ні цента з його 43-х мільйонного стану, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …


Як відомо, під час одруження Кристал підписала шлюбну угоду, в якому говорилося, що вона в разі смерті свого майбутнього чоловіка, Х'ю Хефнера, не отримає нічого. Таким чином, дівчина довела всім, а головне своєму обранцеві, що виходить заміж за нього, а не за його гроші, навіть не дивлячись на 60-річну різницю у віці.

Так, стан відомого плейбоя буде розділено згідно з його заповітом, а саме між його чотирма дітьми: Девідом, Крісті, Марстоном і Купером. Інша частина суми піде декільком благодійним організаціям і Університету Південної Каліфорнії.

Х'ю Хефнер і Крістал одружилися в 2012 році. Подружжя не раз заявляли, що їх не бентежить величезна різниця у віці і те, що Кристал стала вже третьою за рахунком його дружиною.

Можна відзначити, що шлюб з Харріс був самим нетривалим, тривав всього 5 років. Так, зі своєю першою дружиною, Мілдред Вільямс, Хефнер прожив трохи більше десяти років. Стільки ж він прожив і з другою своєю дружиною, Кімберлі Конрад.