Новини про зірок
Подобається

Такого натворила! Молоду українську співачку «загребла» поліція

28/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Такого натворила! Молоду українську співачку «загребла» поліція

Українську делегацію вже збиралися відвозити в відділення поліції, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …


Молода, українська співачка, учасниця нацвідбору Євробачення Marietta Ways, потрапила в неприємну ситуацію. Дівчина відправилася в один з найкрасивіших міст світу — Париж, щоб зняти романтичне відео на свою нову пісню "Шалений світ", але навіть не припускала, чим обернеться для неї ця поїздка. Прямо на майданчику всю знімальну групу на чолі з артисткою мало не запроторили за грати.

"Ви навіть не уявляєте, чого коштували нам ці зйомки! — згадує Marietta. — Ми знімали на дуже різних, не завжди знайомих туристам локаціях, але майже ні на одній офіційно отримати дозвіл неможливо. Точніше, подекуди ми його все-таки отримали , але були й такі, як, наприклад, площа навколо Лувру, де знімати не дозволяють ні в якому разі. але ми все-таки на це пішли, ризикуючи часом власним життям ".

Так, під час чергової підпільної зйомки, на цей раз в парку, прикрашеному дизайнерськими скульптурами, творчий процес зупинила місцева поліція. Українську делегацію, піймавши на гарячому, вже збиралися відвозити в відділення, але потім передумали, м'яко попередили і після з'ясування всіх деталей відпустили. Команда відбулася легким переляком, а вже згодом з'ясувалося, що їм дуже пощастило, адже за несанкціоновану зйомку в Парижі могли не тільки виписати пристойний штраф, а й притягнути до кримінальної відповідальності.

"В цілому поїздкою я залишилася задоволена і результат, який ми зовсім скоро презентуємо, коштував таких випробувань", — говорить Marietta.