Новини про зірок
Подобається

Що буде далі з Playboy ? Не стало легендарного Хью Хефнера

28/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що буде далі з  Playboy ? Не стало легендарного Хью Хефнера

Засновник чоловічого журналу Playboy Х'ю Хефнер помер у себе вдома на 92-му році життя, повідомив у четвер телеканал CNN. Причина смерті поки невідома, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Хефнер заснував Playboy в 1953 році, вклавши $ 600 зі своїх заощаджень і $ 10 тисяч інвестицій. Почавши з журналу, він побудував розважальну імперію, яка досягла піку розвитку в сімдесяті. Тоді в неї входили телешоу, джазовий фестиваль і мережу клубів з офіціантками в фірмовому одязі у вигляді кролячих вушок і хвостиків.


Інформація про рекламу в Твіттері конфіденційність
Майбутній засновник чоловічого журналу народився в 1926 році в родині бухгалтера та вчительки протестантського віросповідання. За його словами, це були хороші люди, стримували всі свої пориви. У нього вдома заборонялося обніматися і цілуватися. У 1944 році він закінчив середню школу і пішов на військову службу в якості кореспондента. Цей досвід став у нагоді Хефнеру при подальшій роботі в журналі Esquire, де йому прийшла в голову ідея створити власний журнал. "Життя занадто коротке, щоб жити чужим мрією", — говорив Хефнер.

Перший номер вийшов у грудні 1953 року з актрисою Мерілін Монро на обкладинці.

Останні роки життя Хефнер провів в своєму особняку.