Новини про зірок
Подобається

Не Астаф’євою єдиною! Хто ще з відомих українок був близький з Х’ю Хефнером

28/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Не Астаф’євою єдиною! Хто ще з відомих українок був близький з Х’ю Хефнером

На жаль, подібну підбірку ми вирішили зробити через  трагічну подію, яка сталася вчора. У віці 91-го року у своєму особняку помер засновник журналу Playboy Х'ю Хефнер, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

За більш ніж 50 років історії журналу в ньому з'явилася величезна кількість моделей, які завдяки цьому стали відомими в усьому світі. Ну і, звичайно ж, там не раз з'являлися українки. Саме про них ми і хочемо розповісти вам.

Даша Трегубова стала відомою в Україні коли почала вести ранкове шоу на Інтері. З 2006 року вона почала зніматися у фільмах, і зараз кількість її ролей можна рахувати десятками. Але найцікавіше, що Даша Трегубова в 2007 році знімалася для журналу Playboy. Після таких фото, вона навряд чи зможе знову зніматися в програмі "Ранок з Інтером".

Ця дівчина точно так само, як і Даша Трегубова починала з журналістики. І вже в 11 класі вона пройшла кастинг на роль ведучої на музичний канал. Так і почалася її кар'єра. Вона працювала в журналі "Папараці", і в 2008 році з'явилася в журналі Playboy. Звичайно, після цього її кар'єра пішла вгору. З 2012 року вона була однією з телеведучих в шоу "Маша і Моделі".


Дівчина, яка відома більшості, як і та, "яка довела Януковича до сліз". Досить смішно, але це сталося, коли вона читала вірші на честь Дня Незалежності України. Ну і крім цього, вона була відомою актрисою в театрі імені Франка, і знімалася в декількох фільмах. Ну і в 2012 році вона з'явилася в журналі Playboy.

Зовсім недавно, уродженка Луганська Валерія Радкевич з'явилася на обкладинці березневого випуску Playboy Італія. І після цього, так само отримала величезну популярність.


Ну і звичайно ж вона. Дар'я Астаф'єва зробила дуже дивовижну кар'єру, спочатку побувавши на українській фабриці зірок, потім ведучою на М1, потім солісткою групи NikitA. Ну і в цей час її запросили зніматися для Playboy. Варто відзначити, що вона навіть отримала титул Playmate of the Month ювілейного журналу Playboy (55th Anniversary Playmate).