Новини про зірок
Подобається

«Ліжко трусило так, що…»: Джамала розповіла як провела відпустку з чоловіком. Шанувальники приголомшені

28/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Ліжко  трусило так, що…»: Джамала розповіла як провела відпустку з чоловіком. Шанувальники приголомшені

Зірка з чоловіком відчули на собі природне явище, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Свою літню відпустку подружжя провело у Туреччині, де відпочивало 11 днів. За словами Джамали, вони з чоловіком відчули на собі природне явище. Зірка згадала, що пара прокинулася вночі від того, що сильно трясло ліжко.

"Найнезабутніші емоції у мене залишилися від пережитого землетрусу, сила якого досягала 6,7 балів. Прокинулися ми з чоловіком від того, що сильно почало трусити ліжко, ми практично впали на підлогу. За декілька секунд ми вискочили з готелю на вулицю, де вже зібралися інші туристи. Цей стан шоку не можна передати словами. Ти не можеш зрозуміти, що з тобою відбувається, і найголовніше — не знаєш, що потрібно робити", — поділилася Джамала, пише "КП" в Україні".

Також знаменитість, яка вийшла заміж за Бекіра Сулейманова у квітні, розповіла, як минає її перший рік подружнього життя. Зірка зізналася, що у них з чоловіком все гаразд, та вона не хоче багато говорити про це, "щоб не зурочити".

"Нам подобається називати одне одного чоловіком і дружиною. Звичайно, як це зазвичай буває після весіль, нас багато хто запитує, коли ж будуть діти. Але, мені здається, це не у нас треба питати … Як то кажуть, у Бога на всіх свої плани. Можу сказати коротко: цій події я буду рада в будь-який момент", — зізналася артистка.