Новини про зірок
Подобається

Ви тільки погляньте. Стоцька вперше показала обличчя своєї дочки! Оце так красуня

27/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ви тільки погляньте. Стоцька вперше показала обличчя своєї дочки! Оце так красуня

Співачка Анастасія Стоцька вперше засвітила обличчя своєї дочки Віри, якої 7 листопада виповниться п'ять місяців, передає Корупція.Стар

Популярне: Шанувальники в скорботі! Вагітна співачка розбилась у страшній ДТП

На початку травня співачка Анастасія Стоцька вдруге стала мамою. Зірка народила своєму чоловікові Сергію міцну і здорову дочку, яку пара вирішила назвати Вірою.

Анастасія хоча і публікує знімки дочки на своїх сторінках в соціальних мережах, однак намагається, щоб на фотографіях не було видно його обличчя.

Певною мірою так було до недавнього часу. Спеціально для одного з телеканалів 34-річна зірка погодилася показати дочку у всій красі.

Довго сидіти в декреті Стоцька не захотіла. Вона вже повернулася на театральні підмостки, тимчасово відмовившись від виступів на естраді.

Але дочку Анастасія не хоче залишати вдома, тому 4-місячна Вірочка багато часу проводить в театральній гримерці і серед маминих колег-акторів.

Нагадаємо, в шлюбі зі своїм чоловіком Сергієм співачка Анастасія Стоцька вже перебуває понад 6 років. Крім молодшої Віри в їхній родині підростає син — 6-річний Олександр.