Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 2 по 8 жовтня 2017

27/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп з 2 по 8 жовтня 2017

Овен

Овнам доведеться багато роботи, причому трудитися доведеться в екстремальних умовах, іноді навіть діючи «на грані фолу». Рівень завдань, які вам належить вирішувати Овнам в перший тиждень листопада, зажадає максимальної фізичної і психічної напруги. В такому режимі пройде вся перша половина тижня.

Щоб не довести себе до нервового зриву, заручіться підтримкою надійних друзів та колег. Разом ви перевернете гори, а в особливо критичних ситуаціях підставите один одному плече або жилетку — деколи потрібна допомога, а в деяких випадках не гріх і поплакатися, щоб зняти напругу.

Головна турбота другої половини періоду – гроші. На щастя Баранів, проблема не в тому, щоб їх знайти: завдяки самовідданій роботі ваш гаманець помітно поважчає. Питання куди цікавіше: як правильно витратити? Не поспішайте, приймайте зважене рішення, розподіляючи фінанси, і неодмінно залиште якусь суму для подарунків партнерам і покровителям: вам буде за що їм віддячити.

 Телець

У перших числах листопада Тельці зроблять важливе відкриття: поруч з вами – тільки надійні і люблячі люди. І вони готові за першим покликом прийти на допомогу. Правда, вам вона може і не знадобитися, і все ж прийміть до відома: будь-яка співпраця збільшить ваші шанси на успіх у робочих справах.

Якщо в середині місяця Тельцям запропонують відрядження, не відмовляйтеся: ви зможете блиснути красномовством і відмінно представити свою компанію, а це не тільки зміцнить вашу репутацію, але і допоможе просунутися по службових сходах. Судячи по зоряному розкладу, ваші доходи повинні зрости, якщо не на цьому тижні, то найближчим часом. І все ж почекайте смітити грошима: доля дама досить примхлива, може і відвернутися. Словом, почекати з великими покупками.

 Близнюки

Майже весь тиждень Близнюків будуть екзаменувати і тестувати на професійну придатність. Не бійтеся, ви впораєтеся! І важливу роль в успіху зіграє ваш новий імідж. Ви повинні стати зразковим співробітником — ніяких запізнень, відряджень під час робочого дня по особистих справах. Щоб легше перебудуватися, придумайте собі який-небудь стимул, бажано матеріальний: наприклад, за будь-який успіх нагороджуйте себе шматочком шоколаду.

З колегами і співробітниками не конфліктуйте, не нав'язуйте їм своєї думки і взагалі уникайте розмов, що не мають відношення до роботи. Товариським Близнюкам це буде важко, але все ж стримуйтеся, інакше можете собі серйозно нашкодити. Нагородою від зірок за зразкову поведінку стане приємна новина: грошова ситуація почне неухильно поліпшуватися. У вас навіть з'являться вільні гроші, щоб побалувати себе обновками.

 Рак

У Раків на цьому тижні здоров'я в нормі, самопочуття відмінне. Якщо і виникнуть проблеми, то, найімовірніше, з причини зайвої недовірливості. Слабкі місця – нирки і нервова система, так що не нехтуйте профілактикою, не переохолоджуйтеся, зберігайте спокій. Підтримувати бадьорий стан допоможе щоденне помірне фізичне навантаження. Дуже рекомендуємо взяти абонемент в басейн: водні процедури у листопаді особливо корисні і відмінно знімуть нервову напругу.

На роботі у Раків ситуація складається непроста, багато чого буде викликати у вас занепокоєння. Вихід один: не звертати уваги на те, що ви не в силах змінити. Не сперечайтеся з начальством, навіть якщо робота здається вам безглуздою тратою часу. Майте на увазі: ви можете просто не знати про «політичні моменти», з-за яких шеф віддає «нерозумні» розпорядження. Словом, не судимий, а беремо і робимо. Причому робимо навіть трішки більше, ніж потрібно: вам це зарахується. І ще: відмовтеся від суперництва і конкуренції. Виконуйте що потрібно, ні на кого не озираючись, — ось сама правильна політика. Якщо запропонують курси підвищення кваліфікації або відрядження — погоджуйтеся.

 Лев

Наполеонівських планів на цей тиждень Левам краще не будувати: по-справжньому до справи вдасться приступити лише в суботу. А до цього часу просто тримайте руку на пульсі, намагаючись активно не втягуватися ні в які починання.

До 5-го числа по можливості завершити проекти, запущені у вересні і жовтні, наведіть порядок у паперах і документах, почистіть робочу пошту. А краще всього… взяти відпустку: тоді вам не доведеться розриватися між роботою і домом.

Вже з 7 листопада сімейні турботи почнуть відступати на задній план, натомість на службі справи активізуються. Левам можуть додати додаткові обов'язки – погоджуйтеся. Не виключено, що саме зараз знадобляться ваші творчі напрацювання минулих років. Що стосується фінансів, зараз варто довіряти інтуїції. Вона підкаже, що ганятися за шаленими грошима безглуздо — вони не вирішують нагальних проблем і зазвичай витікають крізь пальці.
 

Діва

У Дів події розвиваються стрімко: у першій половині тижня ви так добре себе проявите на роботі, що вже до кінця листопада зможете відчути себе птахом високого польоту. Зміцниться ваша професійна репутація, є всі шанси завоювати повну довіру надійного ділового партнера і підвищити свій соціальний статус. Але, вирішуючи робочі проблеми, пам'ятайте, що ви — жінка, а значить, у вас є власна зброя. Жіночі хитрощі тільки додадуть вам козирів у досягненні цілей.

Не виключені помилки, але зараз все це не кримінально: обійдеться без серйозних наслідків, так що не картайте за помилки ні себе, ні колег. У перших числах листопада є ризик травм у Дів за неуважність. Не сідайте за кермо в стресовому стані, будьте обережні з гострими і ріжучими предметами.

 Ваги

Терезам розраховувати на високий енергетичний потенціал не доводиться, так що шукайте способи отримати сили ззовні. На жаль, друзі зараз вам тут не підмога: часте спілкування по душам лише висмокче останню енергію. А от природа і твори мистецтва дадуть необхідний імпульс.

Перша половина тижня буде неспокійною. Терезам йти від труднощів не можна: все, що належить зробити в цей час, закладає фундамент вашого майбутнього на тривалий термін, так що доведеться засукати рукави і на час забути про відпочинок. А головне: перш ніж зробити крок, продумуйте всі наслідки, ціна помилки непомірно велика! Не міняйте плани на ходу. Уникайте поганих компаній — відчайдушні друзі і легковажні подруги можуть збити вас з пантелику, що погано позначиться і в професійній, і в фінансовій сферах.

 Скорпіон

Увага, Скорпіони : світ готовий допомагати вам – але і ви не розслабляйтеся! Слід активно допомагати своїй долі. Так що викладивайтесь по максимуму – і тоді відкриються запаморочливі перспективи. У грошовому плані найбільш вдала перша половина тижня. У другій зростання доходів не впаде, але призупиниться. В суботу та неділю проявіть пильність, розраховуючись за покупки: вас можуть крупно обрахувати.

Для Скорпіонів ніяких строгих рекомендацій по здоров'ю немає. Ну хіба що з алкоголем краще перейти на «Ви». Втім, ніякі стимулюючі і підбадьорливі кошти вам взагалі не знадобляться: маса приємних подій та святкових заходів з нагоди успіхів на роботі і в особистому житті обіцяють відмінний настрій і невичерпний запас сил.

 Стрілець

Стрільці, присвятіть місяць виправлення помилок, завершення старих справ. Добре розібратися і у власному внутрішньому світі. Якщо є застарілі образи – саме час їх «виплакати» і відпустити, очистивши душу. Самопочуття на початку листопада далеко від ідеального, але не дозволяйте собі розкисати і впадати в зневіру. Енергетичний потенціал дещо знижений, тому навіть від звичної роботи ви можете сильно втомлюватися,– Намагайтеся розумно розподіляти сили, постарайтеся максимально знизити і фізичну, і інтелектуальне навантаження. Тим, хто схильний до гіпертонії, слід поберегтися. Не зловживайте алкоголем.

 Козеріг

Хай живуть зміни! Козероги, міняйте свої звички, оточення, середовище, інтереси і захоплення, смаки і уподобання. Все це зробить вас щасливими і сприятливо позначиться на вашому майбутньому. Перша половина тижня – відмінний час, щоб залучити на свою сторону потрібних людей. Займіться пошуком компаньйонів і однодумців, в команді з якими ви максимально швидко зумієте досягти поставлених цілей. Не виключено, що партнери виявляться жителями іншого міста або країни, так що налагоджуйте зарубіжні та міжміські зв'язку, беріть участь у міжнародних заходах і виставках.
Зірки запалюють зелене світло тим Козерогам, які замислювався про зміну роботи. Будьте активні, проявляйте ініціативу і не бійтеся нічого нового. Ваш діловий, інтелектуальний потенціал в листопаді на максимумі, так що ви у всьому розберетеся та впораєтеся з будь-яким завданням швидко і без особливих зусиль.

 

Водолій

Для доброго самопочуття та гарного настрою Водоліям потрібно зовсім небагато – здоровий сон і повна відсутність життєвих проблем. Ніякі нові проекти та професійні перспективи не викличуть у вас ні найменшого ентузіазму. Швидше, роздратування: і чого всі так метушаться, лізуть наверх?.. Що ж, дозвольте собі розслабитися – головне, не вступайте в суперечки з колегами і ні з ким не діліться своїми «неробочими» настроями.

Робіть мінімум, без якого зовсім уже не обійтися, та й годі. Благо начальству до вас теж не буде нікого справи. Так що, принаймні, першу половину тижня можете працювати упівсили. Ви не тільки нічого не втратите, але зумієте навіть досягти успіху в частині фінансів. З різних джерел раптом стануть приходити гроші, і чималі. Можливо, в недалекому минулому ви правильно вклали свої кровні, а може бути, хтось із родичів підкине кругленьку суму. Важливо лише не пустити її в витрата і нікому ні копійки не давати в борг цих випадках грошики витечуть крізь пальці, і грошова удача від вас відвернеться надовго.

 Риби

Риби в професійних питаннях покладайтеся на підказки внутрішнього голосу, але інтуїтивно знайдений шлях вирішення проблеми слід проаналізувати і точно розрахувати всі кроки. Важливо нічого не відкладати на потім, все почате доводити до кінця – інакше ризикуєте загрузнути в трясовині недоробок і втратити шанси. Будьте наполегливі і непохитні, коли мова йде про ваших професійних інтересах. Майте на увазі, що ваші опоненти і партнери в листопаді можуть несподівано стати непоступливими і впертими. Приборкуйте переконанням і вагомими аргументами: це у вас зараз відмінно вийде.

Фінанси цілком і повністю залежать від зроблених вами зусиль: як потопаешь, так і полопаешь. Але, оскільки Риби в листопаді цілеспрямовані і працьовиті, матеріальних проблем не передбачається.