Новини про зірок
Подобається

«Вона спочатку цілилася мені в обличчя»: На Миколу Тищенка напали. Деталі збивають з ніг

26/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона спочатку цілилася мені в обличчя»: На Миколу Тищенка напали. Деталі збивають з ніг

За час зйомок Тищенко об'їздив 14 міст України, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так телепузік: Яна Клочкова зганьбилась грудьми до колін, фанати в ступорі

На ТВ відбулася прем'єра восьмого сезону проекту "Ревізор". Нагадаємо, відтепер програму веде ресторатор Микола Тищенко, і правила присудження золотої таблички проекту трохи змінилися. Наприклад, одним з цікавих нововведень сезону стали ваги, на які ведучий буде опускати чорні і білі кулі в кінці кожної ревізії. Принцип простий: якщо білих куль, тобто досягнень, більше — заклад отримує табличку, якщо чорних (недоліків) — залишається без нагороди.

На презентації нових випусків творці шоу зізналися, що на зйомках саме восьмого сезону було використано рекордну кількість білих рукавичок — понад 300. А ще під час однієї ревізії на Тищенко напала одна зі співробітниць  закладів.

"У неї були дуже довгі нігті! Вона спочатку цілилася мені в обличчя, а потім намагалася виштовхнути з приміщення", — говорить Тищенко. У якийсь момент Микола отримав удар по голові, після чого знімальній групі довелося навіть викликати швидку — була підозра на черепно-мозкову травму. "А було кілька міст, в яких закривалися всі абсолютно заклади і магазини", — додає соведуща Тищенко Анна Жижа.

Незважаючи на всі труднощі, за словами Миколи, йому вдалося потрапити на всі кухні і в готелі, куди його просили приїхати глядачі. Всього група об'їздила 14 міст.

Нагадаємо, "Ревізор" — це українське реаліті-шоу про якість роботи закладів сфери обслуговування, прем'єра якого відбулася в 2011 році на Новому каналі. Раніше його вели Ольга Фреймут і Вадим Абрамов.