Плітки
Подобається

Приїхало стрип-шоу? Виступ Марії Яремчук у Львові приголомшив шанувальників, вона розум взагалі втратила

26/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Приїхало стрип-шоу? Виступ Марії Яремчук у Львові приголомшив шанувальників, вона розум взагалі втратила

Українська Ріанна — так неодноразово називали одну з найбільш привабливих і стильних представниць вітчизняного шоу-бізнесу Марію Яремчук, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

У США її приймали за сестру барбадоської співачки, відзначаючи зовнішні подібності дівчат. А на батьківщині Марію навіть встигли звинуватити в плагіаті і наслідуванні американської виконавиці.

Однак, Марія досить креативно відреагувала на таке порівняння — на недавньому концерті у Львові співачка виконала попурі з українських народних пісень на мотив популярної композиції Rihanna «So hard». Відео з виступу Марія поділилася на своїй сторінці в facebook.

«They can say whateva, I'ma do whateva» — «Нехай будь кажуть, а я буду робити, що захочу» — мабуть, саме ці рядки з композиції Ріанни характеризують вчинок Марії.

Нагадаємо, в даний час Яремчук активно працює над створенням музичного матеріалу і вже цієї осені планує порадувати шанувальників третьої спільної відеороботи з відомим режисером Аланом Бадоєвим на новий україномовний трек «До нестями».