Новини про зірок
Подобається

Цей облягаючий костюмчик… Олег Винник показав фото з ранкової пробіжки. Оце так тіло!

25/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Цей облягаючий костюмчик… Олег Винник показав фото з ранкової пробіжки. Оце так тіло!

Відомий український співак Олег Винник навідався з концертом в місто Миколаїв, передає Корупція.Стар

Популярне: Гірше не вигадаєш… Наталія Могилевська гепнулася просто на червоній доріжці

Не секрет, що навіть під час гастролей артист не перестає займатися спортом. У своєму мікроблозі в соціальній мережі Інстаграм Олег Винник показав, як займається ранковою пробіжкою

Раніше Олег Винник розповів, як як він ще в юності почав займатися музикою. Завзятість призвело співака до всесвітньої популярності.

У своєму мікроблозі в соціальній мережі Інстаграм популярний український співак Олег Винник опублікував звіт з ранкової пробіжки по Миколаєву, а також поділився кількома фотографіями.

На відео артист розповів, що бігає з навантаженням — в кишенях у Винника ще 15 кг ваги, щоб «не розслаблятися».

«По Миколаєву просто так бігати не можна, потрібно мати з собою варіанти« сили ». Кілометра ще з три пробіжимо … »- з гумором говорить Олег Винник на камеру, і продовжує своє тренування.
«Олег Анатолійович, відмінна пробіжка на нашу парку))) Так держать !!!», «Умнічка.Здорово.», «Олег Ангел ви наш. Ви в гарній фізичній формі. Удачі, щастя, здоров'я, благополуччя. »,« Спорт це життя. Удачі Вам !!! »,« Олежик тобі дуже йде така форма … дуже приємно тебе видить … ..умніца ти найсильніший чоловік на світі … ..ти наше сонечко »,« Олег Анатолійович, Ви супер, так тримати »(орф. і пункт. авторів збережені. — Прим. ред.), — захопилися Олегом Винником передплатники його мікроблога в Інстаграм.

 

Ранок починається з пробіжки. А ви за активний спосіб життя? #ранок #спорт #ov

Публикация от Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)