Новини про зірок
Подобається

«Та якби я розповів, з ким вона мені зраджувала! Був би гучний скандал»: Козловський розповів про наболіле

25/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Та якби я розповів, з ким вона мені зраджувала! Був би гучний скандал»: Козловський розповів про наболіле


В одному зі своїх інтерв'ю Віталій Козловський розповів про те якими повинні бути справжні стосунки, і чого б він ніколи не пробачив своїй коханій.

Популярне: Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

"Думаю, коли по-справжньому любиш, то можеш пробачити дуже багато. Одного разу на Новий рік я загадав бажання — полюбити. Так і вийшло. Зимові свята я проводив у Львові з батьками і почав відчувати, що мені дуже не вистачає однієї дівчини. Звучить смішно, але зустрічалися ми з нею на той момент вже близько року. Але тільки тоді я зрозумів, що люблю її. Це була справжня ейфорія: все в ній здавалося ідеальним. Я був впевнений, що кращої, ніж вона, у мене ніколи не буде …

Але, виявляється, є ось цей незрозумілий ефект «чим менше жінку ми любимо, тим легше подобаємося ми їй». Тільки навпаки. Я став рабом цієї любові. Вперше відчув, що не я керую відносинами. Мною перестали дорожити. А згодом до мене дійшли чутки, що у неї були зв'язки з іншими…

Якось ми після сексу лежали в ліжку. Я запитав у неї в лоб. А вона обманювати не вміє. Каже: «Так, було. Але там нічого серйозного». І все мені виклала. Та якби я розповів, з ким вона мені зраджувала! Був би гучний скандал. Тому що це публічні люди. Я, звичайно, був у повному шоці, але розлучитися не зміг. Не хотів її втрачати.

Але через деякий час до мене знову дійшли чутки, а потім вона і сама розповіла, що закохалася. Я її відпустив. Це був дуже сильний удар. Постійно думав: «Що я зробив не так? Щось же я упустив, раз так ситуація склалася?». У це важко повірити, але я не міг забути її три роки. Мене відпустило, коли я зрозумів, що всього лише не міг забезпечити їй той рівень життя, який вона хотіла мати. Наприклад, не міг купити їй машину. Тоді у мене самого нічого не було.

Добре, що в той час розвернувся піар-роман з іншою дівчиною. Це були відносини на публіку — блеф чистої води. Але ось що небезпечно з так званими піарами — вони часто переростають в справжні стосунки. Так сталося в той раз, і я зміг трохи заглушити свій біль. Хоча в підсумку все виявилося несерйозно і короткостроково".