Новини про зірок
Подобається

От чого він її приховує! А ви вже бачили дружину Макса Барських? Тільки подивіться, на кого вона похожа

25/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
От чого він її приховує! А ви вже бачили дружину Макса Барських? Тільки подивіться, на кого вона похожа

Повне ім'я Микола Миколайович Бортник, уродженець Херсона, народжений в 1990 р. Успіх і кар'єрне зростання припадає на 2008р., Час кастингу і участі в проекті «Фабрика зірок-2», передає Корупція.Стар

Популярне: «Оце так підріс»: Прогулянка батька з сином. Горбунов показав нове сімейне фото.

НЕ Дійшовши до фіналу, талановитий юнак самостійно покидає проект і випускає два сольні альбоми, які приносять йому славу і успіх.

Уже 2010р. був визнав найкращим виконавцем України, по висновках MTV Europe Music Awards. З 2011р. почалися гастролі і концерти Макса по всій території колишнього радянського союзу. Колосальний успіх приніс йому концерт в Москві і виконання головної ролі в мюзиклі «Мадемуазель Живаго».

Справжній фурор і визнання приніс йому кліп у форматі 3D на пісню Lost In Love, більш відомої, як «втрачаю». Мільйони прихильниць мріяли про перспективного і талановитого холостяк, але його вибір припав на Світлану Лободу, яка стала передумовою його публічної спроби самогубства. Скандал навколо цієї події досяг неймовірних масштабів. Плітки, найрізноманітніша і суперечлива інформація з'являлася в різних джерелах, однак правду і істину сам юнак ретельно приховував, не бажаючи публічно обговорювати своє особисте життя.

НЕ відповівши взаємністю, Світлана створила власну сім'ю, незважаючи на плідну спільна творчість з Максом, вона вийшла заміж за іншого і народила йому прекрасну дочку. Саме ця подія змусило Макса Барських заявить про сосвою  готовності до нових стосунків і в тому, що його серце вільне.

На даний момент, в численних джерелах доступна інформація, підтверджена самим співаком, про відносини з Мішею Романової, учасниця групи ВІА Гра і його шкільною подругою.

Вони давно знайомі, ще студентами відчували один до одного ніжні почуття, які увінчалися романом і раптовим розставання. Сам Макс заявляє, що його Обраниця користувалася колосальним успіхом серед протилежної статі, тому у нього самого, практично шансів не було

Зараз доля подарувала їм другий шанс, успішні молоді виконавці вже створили своє «сімейне гніздечко», вони поки тільки проживають разом, а весільна церемонія, поки, НЕ обговорювалася. Все частіше захоплена публіка помічає їх разом, як на офіційних заходах, так і в повсякденному житті. Молоді люди не поспішають узаконити свої стосунки, але схоже, вони і так щасливі, це підтверджують Численні зйомки та інтерв'ю.