Новини про зірок
Подобається

Руслана Писанка розповіла шокуючі подробиці свого схуднення на шоу «Зважені та щасливі». І варте воно того?

24/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Руслана Писанка розповіла шокуючі подробиці свого схуднення на шоу «Зважені та щасливі». І варте воно того?

За три тижні проекту "Зважені та щасливі" Руслана Писанка схудла на дев'ять кг і продовжує боротися на шоу разом зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим.

Популярне: Незвична поза… Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка


Після першої битви за життя подружжя зрозуміло, що заради перемоги потрібно не тільки показувати хороші результати на вагах, а й перемагати в конкурсах. Це прекрасна можливість заробити бонус на зважуванні. Тому боротьба за кожен "мінус" стає запеклішою.

Цього тижня пари можуть заробити унікальний приз. Переможці першого конкурсу на льоду отримають шанс забрати скинуту вагу у когось з тих, хто програв. Це випробування налаштує всі пари один проти одного, адже віддавати свої кілограми не хоче ніхто. А Руслана Писанка з жахом ступить на лід, адже у неї вже були проблеми з ним. "Лід – це не моя історія. До того ж, я трохи його побоююсь. У мене було два переломи руки на льоду. І третього точно не хотілося б", – коментує Руслана.

У другому конкурсі пари, у яких будуть забирати вагу, зможуть врятувати свої кілограми. Для цього вони зіграють у відому гру сапер. Але на конкурсі їх чекає велика спокуса. Потрібно буде вибирати стратегію: робити фізичну вправа або піддатися спокусі і з'їсти смачний калорійний торт.