Тренди
Подобається

10 трендів МАНІКЮРУ ОСЕНІ

24/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
10 трендів МАНІКЮРУ ОСЕНІ

Здавалося б, чого вже тільки не було: місяцевий манікюр, котяче око, візерунки, гліттер і дзеркальні нігті. Але б'юті-фахівці щороку примудряються придумати щось нове. На які кольори і малюнки варто звернути увагу восени 2017 дивіться в нашій добірці, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …
 

папайя

Чи не бежевий або рожевий, а саме колір м'якоті папайї. Ніжний відтінок тропічного фрукта підходить всім і нагадує про літо, що вже приємно.


синій манікюр

За літо ягідні лаки для нігтів встигають набриднути, але повертатися до темних тонів ще не хочеться. Ідеальне рішення для цього періоду — всі відтінки синього. Вони гарні і для стриманого графічного манікюру, і для божевільного нейл-арту.

перламутр

Тренд родом з 80-х. Переливатися, як устрична раковина, в найближчі півроку може будь-який відтінок.

Акцент на кінчиках

Ні, це не французький манікюр. В даному випадку покриваємо лаком не тільки край нігтя, але і зафарбовує верхню третину пластини. Смуга може бути горизонтальної, дугоподібної або скошеної.

аплікація

Згадаймо 2000-е. Блискітки, стрази … Тільки не переборщіть. Досить одного-двох акцентів.


красиві кутикули

У новому сезоні пробуємо не приховувати цю область, а привернути до неї увагу. Для декору в хід йдуть блискітки, фарби, кольоровий скотч. Звичайно, попередньо кутикули необхідно ретельно зволожити і надати їм доглянутого вигляду.


імпресіонізм

Якщо набрати на кисть зовсім небагато лаку, можна уявити себе художником. Правда накладати мазки потрібно не на полотно, а на нігті.


Золото & Срібло

Зустрічаємо не тільки лаки кольору дорогоцінних металів, але також колір фольги, гліттер і наклейки з голографічним ефектом.

Нескучний чорний

Досить познайомити чорний колір з будь-яким іншим, і він тут же позбудеться від репутації самого похмурого і депресивного кольору. У цьому сезоні вугільний дружить з срібним, золотим і синім.